array(3) { [0]=> array(3) { ["link"]=> array(3) { ["title"]=> string(9) "Vacatures" ["url"]=> string(41) "https://www.levensmiddleby.com/vacatures/" ["target"]=> string(0) "" } ["number"]=> string(0) "" ["display_on"]=> array(2) { [0]=> string(10) "responsive" [1]=> string(7) "desktop" } } [1]=> array(3) { ["link"]=> array(3) { ["title"]=> string(14) "Service melden" ["url"]=> string(56) "https://www.levensmiddleby.com/dienst/onderhoud-service/" ["target"]=> string(0) "" } ["number"]=> string(0) "" ["display_on"]=> array(1) { [0]=> string(7) "desktop" } } [2]=> array(3) { ["link"]=> array(3) { ["title"]=> string(14) "Service melden" ["url"]=> string(64) "https://www.levensmiddleby.com/dienst/onderhoud-service/#support" ["target"]=> string(0) "" } ["number"]=> string(0) "" ["display_on"]=> array(1) { [0]=> string(10) "responsive" } } }
Efficiënte
bake-off ovens
Kleine horecakeuken
voor supermarkt
Kleine betaalbare apparatuur
met constante bakprestatie
Meer inzicht in het
onderhoud en gebruik
Efficiënte
bake-off ovens
Kleine horecakeuken
voor supermarkt
Kleine betaalbare apparatuur
met constante bakprestatie
Meer inzicht in het
onderhoud en gebruik

Supermarkten

De supermarkt anno nu is een relatief grote zelfbedieningswinkel waar levensmiddelen worden verkocht. Hiertoe behoort een steeds groter aandeel vers en additioneel assortiment van non-food artikelen.

Franchiseformules binnen de supermarktbranche

De supermarktbranche kenmerkt zich door een groot aandeel franchisewinkels. Een grootwinkelbedrijf kan zowel bestaan uit eigen filiaalwinkels, alsook franchisevestigingen van zelfstandige ondernemers. Onafhankelijke, zelfstandige ondernemers gaan een samenwerking aan met een franchiseformule. Supermarktketens als Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop, Plus zijn hier goede voorbeelden van. Iedere supermarktsector heeft een eigen sterke formule om zich te onderscheiden en te concurreren binnen de markt.

Foodretail in beweging

De foodretail is de laatste tijd behoorlijk in beweging. Binnen de huidige supermarktformules zien we nieuwe aanbodvormen en concepten ontstaan. Deels gebeurt dat door de supermarktorganisaties zelf (denk aan Jumbo Foodmarkt, Dekamarkt World of Food, de nieuwste generatie AH XL) door het toepassen van de overtreffende trap in versbeleving. Daarnaast is er een enorme groei in het aantal pick-up points op bedrijventerreinen, zoals die van Jumbo en Albert Heijn.

Vernieuwing vindt ook plaats door nieuwe toetreders in de markt voor foodretail. Het gaat hierbij om 100% online concepten, zoals Hello Fresh en Streekbox, die maaltijdboxen aanbieden. Maar ook om authentieke foodmarkten zoals in Rotterdam (Markthal) en Amsterdam (Landmarkt en de Foodhallen) zijn populair.

Bake-off oven waar bakkers op kunnen bouwen

Bakkers zijn zeer kritisch ten aanzien van een egale bakaard van een oven. Dat ene croissantje moet een knapperige korst hebben en de stokbroden moeten een mooie goudbruine kleuring hebben. De Leventi you ovens bieden een toegevoegde waarde aan de kwaliteit, efficiëntie en rentabiliteit binnen het supermarktkanaal. Gebruiksgemak, constante bakprestatie en energieverbruik staan altijd centraal.

Gebruiksvriendelijke Android touch bediening

De BakeTablet werkt met Android touch-bediening net zoals de Smartphone of tablet en is supersnel doordat de oven direct reageert op jouw aanraking. Hierdoor win je waardevolle tijd en vermijd je onnodige stress op de bakkerijafdeling en is er geen geschoold personeel nodig.

Dankzij de heldere menustructuur van de BakeTablet is de Leventi you nog makkelijker en efficiënter te bedienen. Door de ingestelde en afgestemde bakprogramma’s heb je nog meer controle en altijd een constante kwaliteit van de bakproducten. Het werken met deze bake-off oven heb je dus zo in de vingers.

Lage operationele kosten en energiebesparende techniek

De Leventi you is ontwikkeld om maximaal te presteren met een minimum aan verbruik van water en elektriciteit. Omdat de oven zelf nadenkt wordt er enkel de strikt noodzakelijke hoeveelheid water en elektriciteit verbruikt tijdens het bereidingsproces. Zo gebruikt de oven alleen de energie die echt nodig is en betaal je nooit te veel.

 Bake-off oven online

Door de oven te verbinden met internet komen er voor de bewuste ondernemer vele mogelijkheden bij. Je krijgt als supermarktondernemer meer inzicht in het verbruik, onderhoud en gebruik van de oven waar slim op ingespeeld kan worden. Het grote voordeel voor supermarktketens met meerdere vestigingen is dat recepten vanaf één plek tegelijkertijd naar alle ovens op verschillende locaties kan worden gestuurd en onderhoud / service overzichtelijk is.

Kleine horecakeuken in de supermarkt

De ontwikkelingen in de supermarktbranche volgen elkaar snel op. Een supermarkt moet tegenwoordig meer bieden dan alleen de dagelijkse boodschappen. Er is sprake van blurring: grenzen vervagen. Bijvoorbeeld een chef-kok die staat te koken in de supermarkt of een zithoek creëren met horecavoorziening voor klanten; vooral in grote supermarkten zie je het steeds meer. Klanten brengen zo meer tijd door in de winkel. Van TurboChef (high-speed oven), Leventi convectie oven (consistent bakresultaat), Perfect Fry friteuse (geurloos frituren zonder afzuigkap), tot Cibo oven (snel, klein en makkelijk ), allen kleine betaalbare apparatuur om de perfecte supermarktkeuken te kunnen inrichten die ready to eat-maaltijden kunnen bereiden. Bovendien zijn alle bovengenoemde apparatuur toe te passen zonder afzuigkap.

 • Bake-off oven
 • Perfect bakresultaat
 • Heteluchtfunctie
 • Koken en stomen
Download brochure
Vertrouwd door

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of gewoon graag meer informatie over onze producten en diensten? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

  Ik wil...  array(11) { ["blue_background"]=> bool(false) ["show_mobile_image"]=> bool(false) ["image_position"]=> bool(true) ["mobile_image"]=> bool(false) ["margins"]=> bool(true) ["text_center_titel"]=> string(102) "Bake-off ovens en kleine horeca-apparatuur, de beste keuze voor jou?" ["text_center_content"]=> string(265) "

  We begrijpen dat je misschien hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste apparaat. Wil je nog meer informatie of een demonstratie over hoe bake-off ovens en kleine horeca-apparatuur in de praktijk werken? Dat kan! Wij ontvangen je graag in onze showroom.

  " ["text_center_cta_type"]=> string(4) "link" ["text_center_cta"]=> array(3) { ["title"]=> string(15) "Neem contact op" ["url"]=> string(39) "https://www.levensmiddleby.com/contact/" ["target"]=> string(0) "" } ["text_center_download"]=> bool(false) ["text_center_download_text"]=> string(0) "" }

  Bake-off ovens en kleine horeca-apparatuur, de beste keuze voor jou?

  We begrijpen dat je misschien hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste apparaat. Wil je nog meer informatie of een demonstratie over hoe bake-off ovens en kleine horeca-apparatuur in de praktijk werken? Dat kan! Wij ontvangen je graag in onze showroom.

  We begrijpen dat je misschien hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste apparaat. Wil je nog meer informatie of een demonstratie over hoe bake-off ovens en kleine horeca-apparatuur in de praktijk werken? Dat kan! Wij ontvangen je graag in onze showroom.