Header met kippenkluiven en friet
Pitco

Meer dan een friteuse

Sinds 90 jaar is Pitco marktleider op het gebied van ontwerp en innovatie waarbij verantwoord frituren en het beste eindresultaat altijd centraal staan. Pitco combineert betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie met gebruiksgemak. Meer rendement tegen lagere operationele kosten is waar Pitco friteuses al bijna een eeuw lang voor staan.

Pitco biedt een breed en diep programma friteuses met een diversiteit aan eigenschappen en functies waardoor voor elke mogelijke toepassing het juiste en meest geschikte model beschikbaar is.

Constant in ontwikkeling voor de beste fryers

Bij Pitco is men continue bezig met onderzoek en ontwikkeling om de friteuses nog beter, efficiënter, duurzamer en gebruiksvriendelijker te maken.

Zij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en veranderingen in de diverse markten. Eén van deze ontwikkelingen is verantwoord frituren. Producten en gerechten in zeer korte tijd bereiden in een friteuse maar met een eindresultaat van uitzonderlijke kwaliteit. Pitco is de nummer 1 op het gebied van kwaliteitsfriteuses.

Door de innovatieve technieken en bijna een eeuw aan ervaring slaagt Pitco er keer op keer in friteuses te ontwerpen die bijzondere prestaties leveren. Een zeer hoog rendement tegen een laag verbruik en met optimale bakresultaten. Meer warmteoverdracht, sneller bakken, kortere hersteltijden en een langere levensduur van vet en olie.

 

Pitco –  ster in veelzijdigheid

Pitco biedt een breed programma friteuses met een diversiteit aan eigenschappen en functies waardoor voor elke mogelijke toepassing een geschikt model beschikbaar is.

  • elektrisch of gas
  • alleenstaand of gecombineerd (battery)
  • opties en accessoires
  • bedieningsmogelijkheden

Uiteraard bestaat het aanbod in de diverse friteuse-lijnen uit verschillende aansluitvermogens, olie- en afbakcapaciteiten maar ook uit een gescheiden vetpan voor meer flexibiliteit. Voor ieder budget en voor iedere technologie heeft Levens Middleby dus opties beschikbaar.

  • Elektrisch of gas
  • Stand-alone of gecombineerd (battery)
  • Allerlei opties en accessoires
  • Verschillende bedieningsmogelijkheden
Download brochure

Waarom kiezen voor onderhoud
en service van Levens Middleby

Altijd bereikbaar Leon is 365 dagen per jaar bereikbaar.
Snelle levering Leon levert veelal uit voorraad.
Reparatie binnen 24 uur Leon zorgt ervoor dat je binnen
24 uur weer verder kunt.
Gegarandeerde omruil Leon onderhoudt je apparatuur perfect,
zodat deze zijn waarde behoudt.

Wil je meer informatie over Pitco?

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of gewoon meer informatie over Pitco? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 Pitco friteuses voor professioneel gebruik
onderstaande video

Pitco, de beste keuze voor jou?

We begrijpen dat je misschien hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste apparaat. Wil je nog meer informatie of een demonstratie over hoe de Pitco friteuse in de praktijk werkt? Dat kan! Wij ontvangen je graag in onze showroom.