Header vacature CFO finance
Levens Middleby vacature

CFO (M/V)

Levens Middleby Worldwide BV is een snelgroeiend multinationaal opererend Brabants familie bedrijf, gevestigd in Gilze. Wij zijn gespecialiseerd in de import & afzet van professionele keukenapparatuur met een focus op a-kwaliteit – financiële en technische – dienstverlening.

Samen met de inzet van onze 110 medewerkers leveren wij onze goederen en diensten binnen diverse afzetkanalen; foodservice (bijv. La Cubanita, horeca algemeen), fastservice (bijv. KFC, New York Pizza, Burger King), retail (bijv. Jumbo, Plus) en bakery (bijv. Le Pain Quotidien, BP, Shell).

Wij zijn wegens de verdere professionalisering, gericht op groei én een gezond rendement, van ons bedrijf op zoek naar een: CFO (M/V)

Functieomschrijving CFO

Als eindverantwoordelijke financial maak je onderdeel uit van het directieteam; met een frisse blik en enthousiasme ben je een sparringpartner voor zowel de CEO als CCO (aandeelhouders). Je levert stuurinformatie en zorgt voor inzicht & voorspelbaarheid (commerciële kansen en resultaten vs. de financiële impact). Vanzelfsprekend draag je zorg voor een uitstekende interne beheersing en controle.

Als CFO heb je mandaat om vorm en inhoud te geven aan de verdere professionalisering van de onderneming, waarbinnen het leveren van diensten centraal staat. Je signaleert en implementeert gewenste verbeteringen en optimaliseert de administratieve processen. Technologie is binnen jouw vakgebied een drijfveer. Je gaat een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere internationale groei van de onderneming.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële huishouding van zowel Nederland als België en je denkt mee over het effectueren van expansie naar (onder meer) Duitsland. Je geeft leiding aan het finance team (8 fte) en ziet toe op de voortgang en kwaliteit. Kortom als CFO bewaak je de grote lijnen, sta je met je ‘voeten in de klei’ en ben je intern en extern een stevige gesprekspartner.

Jouw persoonskenmerken: positief, jong en vlot van geest, omgevingsbewust, betrokken en benaderbaar voor collega’s. Een stevige en charismatische gesprekspartner, gecombineerd met een hoge mate van stijlflexibiliteit. Als CFO ben je doelgericht en in staat om snel te analyseren, schakelen en anticiperen.

Jouw profiel:

 • een afgeronde financiële opleiding op WO-niveau (RC is een pre);
 • minimaal vijf jaar functierelevante (leidinggevende) ervaring opgedaan in een dynamische, flexibele, klant- en servicegerichte omgeving;
 • je wordt gedreven door het verbeteren van bestaande processen en systemen;
 • de belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn: eerlijk, verantwoordelijk en resultaatgericht. Oftewel een onafhankelijke denker, geen vragensteller maar voorsteller van gerichte plannen;
 • ervaring met de implementatie van een ERP-systeem;
 • kennis van zowel de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
 • affiniteit met het werken in een (familiair) MKB-bedrijf.

Wat biedt Levens Middleby?

Wij bieden een ondernemende functie in een organisatie waar een hoge betrokkenheid heerst voor organisatie en kwaliteit. Je hebt een belangrijke rol in de verdere groei van Levens Middleby. Uiteraard wordt een marktconform salaris geboden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een leaseauto, wekelijks een uitgebreide lunch met alle collega’s, flexibele pensioenregeling, 28 vakantiedagen en 3 overbruggingsdagen.

Ambieer jij deze uitdagende functie?

Dan kun je een gemotiveerde sollicitatie met CV sturen naar Dymph van Puijenbroek via onderstaand formulier. Voor nadere inlichtingen kun je haar bereiken op maandag, dinsdag en donderdag via tel: 0161 459 194.

Dymph van Puijenbroek
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Dymph van Puijenbroek HR Coördinator
 • fulltime
 • regio Gilze
 • lid van het Management Team
 • manager van 8 teamleden

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Denk je dat jij een meerwaarde kunt zijn voor ons van oorsprong familiebedrijf en lijkt het je leuk om voor ons te werken? Je kunt een gemotiveerde sollicitatiebrief en CV sturen naar mevrouw Dymph van Puijenbroek, via het formulier. Voor nadere inlichtingen kun je haar bereiken op maandag, dinsdag en donderdag via tel: +31 (0)161 459 100.