Klant case

Burger King: "Levens Middleby
helpt ons groeien"

Burger King groeit enorm. Hans Miete, Managing Director van de fastfoodketen, krijgt energie van het ontwikkelen van het bedrijf. Om die groei ook in de toekomst door te zetten, zocht hij een betrouwbare partner voor service en onderhoud van alle apparatuur. Die vond hij in Levens Middleby.

Wat maakt jullie klanten gelukkig?

Twee elementen zijn belangrijk: een product van topkwaliteit en snelheid. En dat doen we al goed. Dat weten we. Door die kwaliteit hebben we een hele hoge gunfactor. Maar belangrijker is misschien nog wel dat we de verwachtingen van onze gasten willen overtreffen. Dat doe je niet door een nóg betere Whopper te maken, maar door verrassende service te bieden. Met een ‘personal touch’ leg je een stevige basis voor de toekomst. Want gelukkige klanten, die komen vaker terug. Of nog beter: worden ambassadeur van je merk.

De grootste uitdaging van Burger King

We groeien hard. De komende vier jaar willen we vijftig nieuwe restaurants openen. Een goede werkcultuur neerzetten is dus belangrijk. Voor de bestaande filialen, maar ook voor de nieuwe. Onze uitdaging is de juiste medewerkers vinden en binden. We willen dat iedereen fluitend naar zijn werk gaat. Elke dag opnieuw. Want dan kun je ook nét dat beetje extra service leveren dat je gasten niet verwachten.

Waarom wij met Levens Middleby samenwerken

Bij Burger King zetten we alles op alles om een ‘preferred employer’ te worden. Dan heb je een goede werkplek nodig. Een plek waar niemand zich zorgen hoeft te maken of apparatuur wel of niet goed werkt. Daarom kozen we vorig jaar voor een samenwerking met Levens. Een stevige partij die de zekerheid in service en onderhoud biedt die wij vereisen. Voor nu en de toekomst.

En we kennen Levens Middleby natuurlijk al lang. Het is een familiebedrijf. Die cultuur spreekt ons aan. Je voelt gewoon dat iedereen in dat bedrijf ontzettend betrokken is. Ik kan die jongens zondagochtend om 08.00 uur uit bed bellen als er iets stuk is en twee uur later is het geregeld. En goed geregeld ook. Ze staan voor ons klaar. Altijd.

Zo groeit Levens Middleby met ons mee

De komende jaren moet Burger King haar groeiambitie waarmaken. We willen continu stappen blijven zetten en dat vraagt om samenwerkingspartners die dat ook doen. Ook Levens Middleby blijft zich ontwikkelen. Nieuwe apparatuur leren ze razendsnel kennen en ze besteden veel aandacht aan de opleiding van hun mensen. Ze doen er alles aan om onze continuïteit te waarborgen. Zodat wij met een gerust hart kunnen blijven groeien.

Over Burger King

Wist je dat elke dag meer dan 11 miljoen mensen één van de 17.000 Burger King-restaurants over de hele wereld bezoeken? Bestsellerhamburger de Whopper gaat elk jaar maar liefst 2,1 miljard keer over de toonbank. De eerste Nederlandse Burger King werd in 1981 in Rotterdam gebouwd. Inmiddels zijn we zestig filialen verder en heeft de fastfoodketen grote plannen om nog meer restaurants te openen.

Mick Houben
Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mick Houben Key Accountmanager

Naam:

Hans Miete

Functie:

Managing Director

Klant sinds:

2018

Aantal filialen:

60

Type product:

Nieco, Pitco, Automated Equipment

Type contract:

Onderhoud

Wil je met ons om tafel?

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of gewoon graag meer informatie over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil..  1
  2
  3

  Met wie hebben we het genoegen?


  Volgende

  Hoe kunnen we je bereiken?


  Terug
  Volgende

  Wat wil je kwijt/vragen?  Terug   1
   2
   3

   Met wie hebben we het genoegen?


   Volgende

   Hoe kunnen we je bereiken?


   Terug
   Volgende

   Wat wil je kwijt/vragen?   Terug    1
    2
    3

    Met wie hebben we het genoegen?


    Volgende

    Hoe kunnen we je bereiken?


    Terug
    Volgende

    Wat wil je kwijt/vragen?    Terug