Support

De medewerkers van onze klantenservice staan graag voor je klaar. Zij staan je telefonisch of via de mail te woord om je verder te helpen.  Je hebt een vraag over een product of bent geïnteresseerd in een afspraak om advies op maat te krijgen? Neem gerust contact met ons op. Wil je een storing melden of onderhoud inplannen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze klantenservice is van maandag tot en met zondag, 365 dagen per jaar, bereikbaar.

Onze helpdesk medewerkers
staan voor je klaar

De medewerkers van onze klantenservice staan graag voor je klaar. Zij staan je telefonisch of via de mail te woord om je verder te helpen. Je hebt een vraag over een product of bent geïnteresseerd in een afspraak om advies op maat te krijgen? Neem gerust contact met ons op. Wil je een storing melden of onderhoud inplannen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze klantenservice is van maandag tot en met zondag, 365 dagen per jaar, bereikbaar.

Neem contact op

Culinair support nodig?

Samen met onze culinaire experts bekijken we jouw concept en menukaart en adviseren we over de routing in de keuken en de apparatuur die daar het beste bij past. In onze culinaire plaza in Gilze worden regelmatig kookworkshops en demonstraties georganiseerd. Ook wanneer je jouw eigen producten liever eerst test in onze apparatuur ben je van harte welkom om te komen koken en bakken in onze showroom. 

Naar culinair support

Storing melden, onderhoud inplannen of algemeen support

Heb je een storing aan apparatuur waaraan wij service verlenen? Wil je een onderhoud inplannen of heb je een algemene support vraag? Vul dan bijgaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor verdere afhandeling.