Onze merken

Samen met jou nemen wij de huidige keukenprocessen onder de loep en bekijken wij hoe we deze nog efficiënter kunnen maken door gebruik van de juiste apparatuur. Dat is waar we voor staan, het vereenvoudigen en verbeteren van professionele voedselbereiding met een keuken waar je op kunt vertrouwen. Een zorg minder voor jou.

 

Exclusief importeur

Levens Middleby bedient sinds 1947 food professionals in de fastservice, retail, foodservice en cateringbranche. Wij zijn van mening dat professionele voedselbereiding innovatie behoeft vanwege gebrek aan voldoende geschoold personeel en de wens voor lagere kosten; slimme technieken die zorgen voor een beter eindresultaat. Samen met jou nemen wij de huidige keukenprocessen onder de loep en bekijken wij hoe deze nog efficiënter kunnen worden ingevuld. Dat is waar we voor staan, het vereenvoudigen en verbeteren van professionele voedselbereiding met een keuken waar je op kunt vertrouwen. Een zorg minder voor jou.

NS Retail : "Levens Middleby gaat vol
voor service en advies"

Zorgen dat het de treinreizigers op de stations aan niks ontbreekt. Daar levert NS Retail een bijdrage aan. De waardering voor de stations draagt namelijk voor maar liefst 25 procent bij aan de hele OV-reiservaring van de klant. In de stationswinkels moet de klant daarom de volledige aandacht krijgen, vindt Hans Elffers, Manager Facilitair Advies van NS Retail. Met de apparatuur, service én advies van Levens worden winkelmedewerkers nooit meer afgeleid door slecht werkende keukenapparatuur of langdurige storingen. De klant staat altijd centraal.

Lees meer

Hoe kunnen wij je ondersteunen?
We helpen graag.

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of gewoon graag meer informatie over de mogelijkheden van onze technische, financiële, culinaire en online diensten? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil...